De unde a început?

Tradiția folosirii plantelor medicinale în România este străveche, datând din epoca dacilor, cunoscuți pentru cunoștințele lor despre proprietățile vindecătoare ale plantelor, conform scrierilor antice grecești. Deși nu multe documente scrise au supraviețuit, cunoștințele despre plantele de leac s-au transmis oral, din generație în generație, păstrându-se în special la sat.

În România, spre deosebire de alte părți ale Europei, aceste remedii naturale erau folosite frecvent, nu doar în mănăstiri, ci și de fiecare femeie din sat și erau date mai departe din generație în generație.

Cu rădăcini adânci înfipte în tradiție, Elena Năstasă a descoperit puterile vindecătoare ale plantelor medicinale încă din copilăria sa, petrecută în zona Bucovinei, Suceava, un spațiu cu o bogată tradiție în plantele curative.

Vezi produse

Cu un talent nativ pentru vindecare, Elena Năstasă a descoperit încă din copilăria petrecută pe ulițele satului tradițional, proprietățile curative ale plantelor și cum pot fi ele folosite pentru a trata diverse afecțiuni, folosind în același timp și darul său nativ de energolog inascut.

În timp, Elena și-a cultivat și dezvoltat aceste daruri native prin cursuri și certificări la unele dintre cele mai prestigioase instituții internaționale, iar metodele sale terapeutice și remediile naturale create de ea au devenit din ce în ce mai cunoscute ca urmare a rezultatelor extraordinare pe care le-a obținut de-a lungul anilor.

Cea mai mare apreciere și reușită a venit din partea bolnavilor care au apelat la ea de-a lungul timpului.

După ani în care și-a perfecționat cunoștințele Elena Năstasă a reușit să revolutioneaze încă o dată puterea vindecătoare a plantelor și a creat primul antiviral românesc, natural 100% “Elle Oil’s DVB”, un produs certificat și testat cu succes în România, o adevărată minune a naturii cu rezultate excepționale pentru toți cei care l-au încercat. În portofoliul său de vindecător, Elena deține sute de invenții miraculoase pentru orice problemă de sănătate.

Spițeria Vraciului a venit ca un pas firesc pentru Elena care și-a dorit să dezvolte și să creeze un loc în care benficiile vindecătoare ale plantelor să fie puse la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ele.

Scurt istoric

Talentele de vindecător ale Elenei Năstasa s-au manifestat încă din copilărie,
chiar ea spune că: “Atunci când eram copil mi-am adus aminte de femeile care
se adunau în curtea bunicii mele și discutau despre puterea curativă a
diverselor plante de leac pe care le foloseau la acea vreme să își vindece
familia”. În același timp, capacitățile de energolog înnăscut ale Elenei s-au
manifestat încă din copilărie.

Elena nu a știut ce înseamnă acest lucru, mai târziu a descoperit că puterea
sa de a lua “durerea cu mâna” este de fapt darul nativ de energolog.
Prin tradiție și vindecare, Elena se consideră un om norocos
pentru că poate să își ajute semenii și spune despre ea că este un om simplu,
un instrument pe care divinitatea îl pune în slujba oamenilor să facă bine.
Vorbind despre Divinitate, Elena Năstasa afirmă cu tărie că acolo unde își
pune ea intenția și voința, Dumnezeu își pune puterea.


Un moment marcant, la numai 32 de ani, a fost moartea mamei sale care a
determinat-o să se reîntoarcă la misiunea sufletului său, aceea de vindecător.
Una dintre cele mai importante etape din cariera sa a fost perioada petrecută
în mănăstirea Bogdănești, acolo unde poate mulți dintre cei care citiți aceste
rânduri ați cunoscut-o, și unde a tratat și vindecat cu succes zeci de bolnavi.
Acolo a trăit multe experiențe relevante care i-au dovedit că ceea ce face
este calea cea bună.

Unul dintre cazurile care au impresionat-o cel mai mult,
la limita miraculosului, a fost o bolnavă care avea un picior cangrenat și
propus pentru amputare și pe care Elena a reușit să îl salveze. O reușită prin
care Divinitatea i-a confirmat, încă o dată, că urmează calea pentru care s-a
născut.

Aceeași confirmare a primit-o din nou și de la un alt caz, a unei bolnave diagnosticate cu rinichi polichistici propuși pentru extirpare, după numai trei săptămâni în care aceasta a utilizat remediile naturale preparate de
Elena, rinichii i s-au vindecat 100%, uimind medicii. Acesta a fost o altă confirmare divină care a determinat-o să creeze în continuare remedii naturale
pentru orice boală.

Sunt zeci de mii de oameni, care au beneficiat de talentele sale native și cu ajutorul plantelor să fie vindecați cu succes. Și tocmai datorită acestui lucru, Spiteria Vrăciului este următorul pas firesc pe care acesta a trebuit să îl facă.

Pentru că în terapiile sale, Elena folosește plante și extrase din plante naturale, pe care de multe ori nu le găsește din surse convenționale și este
nevoită să apeleze la prieteni pe care să le aducă din călătoriile lor prin țară sau străinătate.

În timp, pentru a soluționa această nevoie, Elena Năstasa a dezvoltat Spiteria Vrăciului, un loc în care puterile miraculoase ale plantelor se îmbină cu puterile sale de vindecător, cu care Divinitatea a înzestrat-o încă de
la naștere.