Care este diferența dintre ELLE OIL'S  DVB și ELLEN OIL ABV? Spiteria Vraciului

Care este diferența dintre ELLE OIL'S DVB și ELLEN OIL ABV?

Primim adesea următoarea întrebare: Care este diferența dintre ELLE OIL'S DVB și ELLEN OIL ABV?

ELLE OIL’S DVB este o soluție care prin compuşii săi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare pe bază de extracte uleioase esențiale cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fără conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice.

ELLE OIL’S DVB este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii uşurând respiraţia, accelează ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Totodată are şi capacitatea de a împiedica acumularea excesivă a mucusului în pasajele nazale, uşurând astfel respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, pot calma durerile de cap asociate răcelii și gripei.

Ce conține ELLE OIL’S DVB?

Ulei esențial din plante, compus din 12 extracte esențiale: Shogaol; β-pinen; Cineol; Rozmarinic; Timol; Alfa-Pinen; Citronelal; Abies; Cetone Esteri; Boneol; Felandren; Terpen.

ELLEN OIL ABV este un produs 100% natural, fabricat din materii prime nemodificate genetic. Acest produs a fost creat cu o formulă îmbunătățită, pentru a ne ajută să ne protejăm împotriva virușilor și bacteriilor. Este un preparat cu proprietăți antimicrobiene.

ELLEN OIL AVB a fost conceput pentru a proteja căile respiratorii superioare. Produsul formează un film protector, împiedicând dezvoltarea și multiplicarea microbilor, precum și reținerea oricăror particule din mediul înconjurător care ar afecta prin infestare, o bună respirație.
În acest mod, este protejată integritatea mucoaselor nazo-bucale și faringiene, se asigura o bună hidratare a acestora și se elimina senzația de uscăciune.
Extractele esențiale din plante și uleiul de migdale dulci din compoziția produsului au un efect de tonifiere a pielii și mucoaselor, dar în același timp asigura și o bună protecție antimicrobiana, mențînând o microflora echilibrată și un pH în limitele fiziologice normale.

Ce conține ELLEN OIL AVB?

ELLEN OIL ABV conține ingrediente active din extracte de plante: terpene, β-pinen, cineol, timol, borneol, felandren, α-pinen, eugenol, carvacrol, p-cimen, terpinene, camfene, diverși esteri.

Pe scurt, ELLE OIL'S DVB este o soluție cu proprietăți antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, ce ameliorează infecțiile sinusale și elimină bacteriile și virușii ușurând respirația. 

ELLEN OIL ABV este formula îmbunătățită a ELLE OIL'S DVB. Mai exact, la varianta inițială de ELLE OIL'S DVB au fost adăugate alte 5 extracte de leacuri naturale care ajută la combaterea bacteriilor, virușilor și fungilor.

Înapoi la blog