Perioada virozelor respiratorii - cum ne protejăm Spiteria Vraciului

Perioada virozelor respiratorii - cum ne protejăm

În sezonul rece, virozele respiratorii fac ravagii, deoarece sistemul nostru imunitar este mai fragil și suntem expuși la mai multe bacterii și virusuri. De aceea, trebuie să cunoaștem și să respectăm cu strictețe câteva reguli de sănătate, pentru a evita îmbolnăvirea sau eventualele complicații ce pot apărea.
Pe lângă aceste reguli de sănătate, vă prezentăm în cele ce urmează, 4 leacuri naturale ce ajută sistemul imunitar, prevenind astfel îmbolnăvirile. Aceste leacuri sunt de ajutor și odată contactată boala, contribuind la ameliorarea simptomelor și însănătoșirea organismului.
1. Elle Oil's DVB
ELLE OIL’S DVB este o soluție care prin compuşii săi activi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare, pe bază de extracte uleioase esențiale, cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice, fară conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice.
ELLE OIL’S DVB este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii uşurând respiraţia, acceleaza ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Totodată are şi capacitatea de a împiedica acumularea excesivă a mucusului în pasajele nazale, uşurând astfel respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringențe şi sedative, pot calmă durerile de cap asociate răcelii și gripei.
2. Ellen Oil ABV
Soluție cu formulă îmbunătățită, 100% naturală, fabricată din materii prime nemodificate genetic, special concepută pentru a proteja căile respiratorii superioare. Produsul formează un film protector, împiedicând dezvoltarea și multiplicarea microbilor, precum și reținerea oricăror particule din mediul înconjurător care ar afecta, prin infestare, o bună respirație. În acest mod, este protejată integritatea mucoaselor nazo-bucale și faringiene, se asigură o bună hidratare a acestora și se elimină senzația de uscăciune.Extractele esențiale din plante și uleiul de migdale dulci din compoziția produselor au un efect de tonifiere a pielii și mucoaselor, dar în același timp asigura și o bună protecție antimicrobiană, mentinând o microfloră echilibrată și un pH în limitele fiziologice normale.
3. Remediu DAVOS
Tinctură pe bază de frunze de busuioc de pădure ce contribuie la îmbunătățirea imunității, menținerea sănătății căilor respiratorii superioare, promovarea tusei și la reducerea inflamației bronșice.Crește rezistența fiziologică a organismului în caz de condiții severe de ambianță.
Alcoolatura de busuioc de pădure are proprietăți antioxidante și antibacteriene.
Remediu DAVOS este un tonic general al organismului.
4. Remediu TIMIAN
Tinctură pe bază de cimbru sălbatic ce are efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, oferind alinare în caz de iritații ale gâtului și faringelui.
Alcoolatura de Timian conține nutrienţi şi substanţe bioactive necesare pentru menţinerea sănătăţii căilor respiratorii.
Remediu Timian contribuie la: ameliorarea tulburărilor funcţionale ale căilor respiratorii şi îmbunătăţirea respiraţiei; ameliorarea tusei; fortificarea sistemului imunitar.
Puteți comanda aceste leacuri naturale accesând: https://spiteriavraciului.com/collections/all
Înapoi la blog