Uleiul pentru circulația venoasă ALIN UCV și varicele (boala venoasă cronică) Spiteria Vraciului

Uleiul pentru circulația venoasă ALIN UCV și varicele (boala venoasă cronică)

Varicele sau venele varicoase sunt vase de sânge dilatate, sinuoase care se dezvoltă chiar sub piele. Pot fi recunoscute foarte ușor și apar mai ales la nivelul gambelor, în spatele genunchilor – sunt vene mărite și inflamate, roșii, purpurii sau albastre. Ele nu sunt doar inestetice, ci în unele cazuri pot devenit dureroase și pot duce la complicații foarte grave. Afecțiunea, în sine, poartă numele de boală varicoasă. Venele varicoase sunt foarte răspândite și nu iartă pe nimeni, având o incidența mare atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Femeile, însă, sunt în general mai predispuse la dezvoltarea acestei afecțiuni, din cauza schimbărilor hormonale prin care trec de-a lungul vieții.
Din dorința de a ajuta persoanele care suferă de această afecțiune pe cât de inestetică, pe atât de dureroasă și supărătoare, am dezvoltat Uleiul pentru circulația venoasă ALIN UCV.
Prin acțiunea ingredentelor sale naturale acest ulei dizolvă trombii și inactiveaza varicele. Inactivarea acestora poate pregăti persoană în cauza pentru o operație reușită (în cazul în care această dorește să fie operată).
ALIN UCV este o soluție uleioasă naturală care ajută la eliminarea și estomparea petelor albăstrui-violacee apărute la nivelul picioarelor. Totodată ajută la înlăturarea senzației de picioare grele și dureroase prin stimularea circulației venoase.
Microparticulele din ALIN vor ajută la masajul picioarelor, astfel stimulând circulația venoasă. Efectele masajului vor fi imediate, în plus, datorită uleiurilor conținute pielea va rămâne catifelată.
Ingredientele sale sunt 100% naturale, nu conține parabeni, coloranți aditivi sintetici sau ingrediente modificate genetic.
Înapoi la blog